13/09/2021
Спонсорство Bee Drift

Нещодавно бренд Zollex почав спонсорувати розвиток Миколаївського дрифтера «Bee Drift». 

Чотири роки тому Дмитро Сидоров почав займатися цим небезпечним видом спорту на аматорському рівні, придбав свою першу машину та це стало його основним хобі, весь цей час пілот постійно тренувався, вдосконалював свої навички та горів стати професіоналом цієї справи.

Дрифт- це вид автоспорту, що характеризуються проходженням поворотів з навмисним зривом провідної осі і прохід у керованому заносі на максимально можливій для утримання на трасі кута швидкості, що вимагають від автомобіля наявності задньої тягово-ковзної осі.

Першою масштабною подією для «Bee Drift» стало дрифт-шоу на Херсонському фестивалі ZollexFest у серпні 2021 року- це був його перший публічний виступ, який дуже сподобався глядачам та компанії Zollex. Після цього керівництвом компанії було прийняте рішення в подальшому допомагати пілоту в його розвитку.

За цей короткий проміжок часу Zollex разом з Дмитром відвідали всеукраїнські національні змагання по дрифту в Одесі «Bitlook Pro-Am Drift» та «Drag&Drift Fest» в Миколаєві. 

На цьому наші сумісні плани не завершуються- у наступному сезоні ми продовжимо разом відвідувати чемпіонати, змагання та автомобільні івенти.

СТАТИ ПАРТНЕРОМ
zollex
Щоб розпочати співпрацю з нашою компанією, заповніть форму і ми зв'яжемося з вами для обговорення співпраці
Зв'яжіться з нами
error
Телефон
error
Ім'я
error
Електронна пошта
Надсилаючи заявку, ви приймаєте умови Політика Конфіденційності
Время скролла
Размер шага в пикселях
Ускорение
Максимальное ускорение
применить